Az online hálózatépítés 5 elengedhetetlen eszköze - Online pénzkereső klub

Milyen eszközökre van szükség az online hálózatépítéshez? Bemutatom, hogy én milyen eszközöket használok az üzletemben. Természetesen ez nem minden a listát folyamatosan bővíteni fogom, még én is csak azokat használom, amelyek az üzletem építőköveit adják, valamint csak egy pár szóban mutatom be őket. online hálózatépítés

1.Tartalomkezelő/Weblap

Véleményem szerint a legjobb tartalomkezelő a WordPress, én ezzel dolgozom. Egyszerű a használata, nem kell programozói ismeretekkel rendelkezni. Kiváló bővítmények tölthetőek le hozzá, ami nagyban segíti egy igényes honlap kialakítását. Rengeteg segítség található az interneten a használatához.

2.Hírlevél küldő szoftver

Nagyon sok hírlevél küldő szoftver van, és mindenki másra esküszik, de én személy szerint a MailMastert használom. Sok segítség van hozzá oktatóvideók formájában és az ügyfélszolgálat is bármikor a rendelkezésünkre áll. Lényegében bármit meg lehet vele valósítani, amit csak szeretnénk, és ingyenesen el lehet vele kezdeni dolgozni havi 400 levél használatáig. Az önműködő folyamatok kialakításában nagy segítséget nyújthat számunkra..

3.Tárhely

Fontos egy nagyon jó tárhely kiválasztása. A leggyakrabban felmerülő kérdések, hogy ingyenes vagy fizetős tárhelyet válasszunk. Olcsó húsnak híg a leve, szokás mondani. Egy pár ezer forintból már tudsz vásárolni saját tárhelyet, saját domain névvel és az csak a tiéd, nem vagy kiszolgáltatva egyetlen egy ingyenes tárhely szolgáltatónak sem.

Azok az MLM-es cégek , akik támogatják az online hálózatépítés formáját rendelkezésedre bocsájtanak egy központi honlapot. Ennek a hátránya az, hogy nem igazán tudsz tartalmat építeni, nehéz keresőoptimalizálni. A kettőt együtt kell menedzselni, egymásra mutató linkekkel.

4.Google Analytics és Webmester eszközök

Ahhoz, hogy tudd mérni az elvégzett munkádat szükség van Google Analytics fiókra. Ha van Gmail-es fiókod egyszerűen csak kapcsold össze vele. Megmutatja, hányan látogatták meg a honlapodat, milyen forgalmi forrásokból érkeztek látogatók, milyen demográfiai jellemzőkkel rendelkeznek stb… Rengeteg olyan hasznos információra lehet szert tenni, amik elengedhetetlenek üzleted fejlődéséhez.

A Webmester eszközökben is sok hasznos funkció van. Hogy csak a legfontosabbat emeljem ki: ha tudni akarod, hogy „mire gondolnak látogatóid”, mikor meglátják a honlapodat, ezt a szolgáltatást mindenképp használnod kell.

Konkrétan ez alatt azt értem, hogy a Webmester eszközök megmutatja, hogy mely kulcsszavakra jelenik meg a honlapod, és mennyi átkattintást generál. Ekkor el lehet kezdeni kísérletezgetni a meta leírással, címmel, hogy javítsd a konverziód arányát.

Az interneten rengeteg ingyenes és hasznos információ van mindkét szolgáltatással kapcsolatosan, én igazából itt is csak a felszínt kapargattam.

5.Ügyfélfogó oldal (LeadPages)

A számomra legideálisabb ügyfélfogó oldal. Bár még nem használom, csak a tervem van kész, hogy pontosan hogyan és mire fogom, de egy remek eszköz az online hálózatépítés repertoárjában. A/B tesztelési lehetőséggel 5-szörözhető vagy 10-szerezhető is a konverzió aránya. Másik nagy előnye, hogy könnyedén összekapcsolható a MailMasterrel.

Az online hálózatépítés elkezdéséhez ezek az eszközök elengedhetetlenek. Ahogy az elején említettem lehetne bővíteni a sort és én is folyamatosan ezt teszem. Ha valami más eszközt használsz, várom a véleményedet és a vele való tapasztalataidat is.

Ha kíváncsi vagy, hogy ezeket az eszközöket hogyan kell használni a gyakorlatban kérd az 5+1 lépéses online hálózatépítési módszert az oldalsávban! 

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com

Ez egy Prémium anyag - de most teljesen INGYENES

5+1 lépéses online hálózatépítő módszer

Már csak egyetlen lépés az INGYENES 5+1 MÓDSZERHEZ

Kérd itt az 5+1 lépéses online hálózatépítő módszert