Online pénzkeresés és Network Marketing!

Elsősorban meg kell említeni azt, ami valakinek már közhely, hogy az internet szinte megkerülhetetlen része lett az életünknek. Az elmúlt 10 évben hatalmas változások történtek ebben az üzletágban. Ma már mindenhonnan és mindennel tudunk bárhol bármikor internetezni. Ott fizetjük a számlát, onnan rendelünk Karácsonyra ajándékot. Ha gyors válaszara van szükségem, akkor azonnal beütöm a problémát és rákeresek szakmai oldalakra, blogokra. Egyrészről jó, mert nagyban megkönnyíti életünket, másrészről káros, mert az emberi kapcsolatok rovására megy a túlzott internetezés. Úgy gondolom itt is meg kell keresni az arany középutat.

A bevezető után térjünk rá a címre!

online pénzkeresés

Sokan nem is gondolnánk, de 2013-ban a webshopok forgalma 200 milliárd forint volt. A internetes kereskedelem őskorában, még nagyon bizalmatlanok voltak az emberek az internetes rendelésektől. Biztos átverés, vagy át akarnak vágni. A pénzt elutalom, a terméket pedig nem küldik.

Ma ez egyre nagyobb bizalomba megy át. Ha rátalálok valami megoldásra a neten, azonnal rá tudok keresni arra, hogy mennyire hiteles forrás. Manapság ugyanis az átveréseknek villámgyorsan híre terjed és bizonyos fórumokon elég rendesen kivesézik a szélhámosokat.

Ha ilyen nagy a forgalom a webshopokban, akkor nekem is lehetőségem van ebből részesedni? Mit tartogat számomra az online pénzkeresés?

A válasz nem olyan egyszerű. Tény, hogy nagyon jól hangzik egy otthonról irányított online vállalkozás, de könnyen el is tévedhetünk ezen az úton. Leülök a gép elé kicsit Facebookozok, megnézem az e-maileket, elolvasok egy cikket, közben írok a szomszédasszonynak és el is ment 2 óra és nem csináltam semmit.

Ha nincs fókusz, nincs eredmény. Nem könnyű feladat, de végrehajtható.

Minden vállalkozásnak az induláshoz kell egy termék, amit tud értékesíteni. Ez különböző költségekkel járhat, a terméket fejleszteni kell, webshopot üzemeltetni, kiszállítást intézni stb…. Persze ez egy bizonyítottan járható út és sokan sikeresen valósították meg az álmaikat, ötleteiket és lettek befutott internetes vállalkozók.

online pénzkeresés

De mi van azzal, akinek nincsen terve, ötlete, de mégis szeretne online vállalkozni? Működik-e nekik az online pénzkeresés?

Nos, annak ott a lehetőség más termékeit értékesíteni. Itt jön képbe a network marketing. Tudom, tudom oda is hatalmas befektetések kellenek és ráadásul bedőlhet az egész rendszer- hangzik sokszor a válasz.

De mitől lehet egy stabil online vállalkozást felépíteni kevés anyagi befektetéssel és szinte nulla kockázattal? Létezik ilyen MLM-es cég, amely támogatja az online vállalkozási formát?

 

Kezdésként tarts velem és KATTINTS az oldalsávban található nagy piros gombra!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com

Ez egy Prémium anyag - de most teljesen INGYENES

5+1 lépéses online hálózatépítő módszer

Már csak egyetlen lépés az INGYENES 5+1 MÓDSZERHEZ

Kérd itt az 5+1 lépéses online hálózatépítő módszert